neljapäev, 1. juuni 2017

Surnud nahk jalgadelt maha!

Tere suvi! :)

Kui internetis hakkas laineid lööma uus "trend", kus kõik tahtsid omale saada beebipehmeid jalgu, hakkas see teema mindki huvitama.


Minu kogemus jalamaskiga, mis nädalaga võtab jalgadelt surnud naha maha oli positiivne. Algselt oli mul plaanis osta Tradehouse'ist kallim(~24€) variant, kuid I.L.U-s sattusin odavama peale, ning otsustasin selle 5-6€ eest ära osta.
Teadsin, et jalgadega, millelt koorub nahka, ei saa teiste inimeste ette minna, seega ootasin aega, kus teadsin, et ei pea oma jalgu nädala jooksul jalatsitest välja võtma. :D

Jalamask lõhnas avades tõsiselt alkoholi järele(mida seal sees ka leidus, pakendilt vaadates). Tekkis hirm, et kas jalad üldse pärast enam alles jäävad. :D
Need kilest sokid olid nii suured, et jalanubriga 47 mahub ka veel jalg ära! Kui sokid jalas, tõmbasin neile veel villased sokid peale, et alumised jalast ei libiseks. Õnneks jalad selle tunni aja sees, mil nad märgade sokkide sees olid, külmetama ei hakanud.
Pärast kilesokkide eemaldamist tuli üleliigne vedelik maha pesta ning pakendil oli vist ka öeldud, et tulemused tulevad hiljem vms.

Tulemusi hakkasin märkama umbes 2-3 päeva pärast, kui jalgadel oli selline tunne, nagu kõnniks õhu peal ning nagu jalatalanahk oleks jalast eraldi. Tallad olid kergelt hallikad, ehk nägi selline välja, nagu surnud nahk oleks lahti tulnud.
Umbes neljandal päeval hakkas nahk ohtralt kooruma kandadelt(kus ilmselt kõige rohkem surnud nahka) ja veidi ka päkalt.
Viiendal päeval tuli kogu nahk maha ja päkalt ning koorumine jätkus talla keskosas ning äärtel(?).
Kuuendal ja seitsmendal päeval koorus jala pealt imeõhukeselt nahka, sest jala peal just eriti surnud nahka üle ei ole. :D
Mitte ükski osa koguprotsessist polnud valus, pigem tüütu.
Kui koorumine oli täielikult lõppenud, olid jalad tõesti nii siledad ja pehmed nagu beebipepu! :)
Samas võin öelda, et jalad muutusid samasuguseks nagu nad enne protseduuri olid umbes kuu või kahega.

Kindlasti kasutaksin seda toodet veel, kui efekt püsiks kauem ning hind oleks soodsam.


Soovitan kindlasti proovida! :)

*not Sponsored

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar