kolmapäev, 24. veebruar 2016

RT Bold Metals dupes

Hei!

Mina, kui suur Real Techniques pintslite fänn, ihaldan endale Bold Metals kollektsiooni. Kuid ma lihtsalt ei suuda 7 pintsli eest välja käia 120€! Nii et ma leidsin halvema, kuid samas ka parema tee. Kuna ma ei ole mingi kuulus meigikunstnik, ega pea omama tipptasemel vahendeid ning kasutan oma pintsleid ainult enda tarbeks ja kodustes tingimustes, otsustasin tellida omale Aliexpressist järeletehtud 7 pintslit 10€ eest. Mõeldud tehtud. :)
Tellisin 18. jaanuaril ja kohale tulid umbes kolme nädalaga. Olin väga elevil nende pintslite pärast ja isegi see kolm nädalat tundus nagu igavik. Linki toodetele kahjuks ei saa panna, sest see müüa kustutas selle konkreetse pakkumise. Tellisin pintslid, millel olid ka logo ja number peal. Pintslid on kolme värvi: kuldne (jumestuskreem ja puudrid), roosakas kuldne (näo kontuurimine ja põsepuna), hõbe (silmade meik).

Üldiselt võib öelda, et olen kõiki pintsleid proovinud erinevateks otstarveteks ja katsetanud palju. Kõik pintslid on juba vähemalt kaks korda pesus käinud ja ühtegi karva pole ära kukkunud. Originaal Bold Metals pintslitel on metallist vars, kuid minu tellitud on plastikust varrega. Ainult see osa, kuhu karvad on liimiga kinnitatud, on metallist. Ma usun, et enamus Ebays ja Aliexpressis müüdavad Bold Metals pintslid on plastikust varrega. Pintsleid on võimalik tellida kilepakendis, mis tuleb kõvasti odavam, kui tellida nad korraliku plastikpakendi sees. Mina tellisin need pintslid kilepakendisse ja mullikilesse mähituna.
Ma kahjuks ei saa neid järeletehtud variante võrrelda originaalsete pintslitega, kuid toon välja iga pintsli kohta nii häid kui ka natuke halvemaid külgi (kui neid üldse on). Uskumatult raske oli pintslite nimesid eesti keelde tõlkida, kuid ma üritasin leida selleks sõnu.


Minu meelest nii ilusa kujundusega! Sobivad suurepäraselt minu sinisesse tuppa! :)













100 - ümara otsaga puudripintsel

Minu täielik lemmik selles sarjas! Nii suur ja pehme! Terve päev võiks seda pintslit silitada. Puudrit kulub korraga vähe ja nahale jääb üliõhuke kiht ainult jumestuskreemi kinnitamiseks. Näole ei jää cake-i muljet. Pintsli otsa saab kasutada ka päikesepuudri ja põsepuna peale kandmiseks. Eriti mugav on see pintsel kaelal, sest teeb oma töö hästi ja kiirelt. Selle pintsliga olen väga rahul!




101 - kolmnurkne jumestuskreemi pintsel

Ma arvasin, et ma ei hakka seda pintslit kasutama, sest mulle ei meeldi tavaline lapik jumestuskreemi pintsel, kuid see pintsel töötab tõesti hästi. Sellel pintslil on rohkem harjaseid, mis kreemi paremini laiali jaotavad, kui tavaline lapik pintsel. Muidugi võtab selle pintsliga jumestuskreemi peale kandmine rohkem aega, kui näiteks Expert face brushiga, kuid olen siiski rahul. Ainuke asi, mis mulle ei meeldi on see, et see pintsel kuidagi imab jumestuskreemi enda keskmesse ja seda on sealt pesemisel raske kätte saada.




300 - ümara otsaga põsepuna pintsel

See on minu teine lemmik! Sobib nii hästi põsepuna ja päikesepuudri jaoks. Täpselt õige suurusega. Samuti meeldib mulle väga see roosakas kuldne värv. Sellel pintslil oli kohale jõudes üks karv pikem, kui teised, kuid see mure sai kääridega lahendatud.




301 - lameda otsaga kontuurimispintsel

Pintsel on kohev ning natuke liiga suur näo kontuurimise jaoks, kuid sellega on päris mugav jumestuskreemi peale kanda, kuigi see pole päris selleks mõeldud. Samuti saab sellega edukalt peale kanda paksema kihi puudrit.




200 - ümara otsaga lauvärvi pintsel

Kohe üldse isegi ei meenuta originaalset pintslit. Järeletegemisega on ikka väga mööda pandud. Pintsel on liiga suur ja võtab enda alla pool laugu. Kasutada saab näiteks kõige heledama värvi kandmiseks tervele laule või silmameigi hajutamiseks. Võib olla kasutaks seda näiteks peitekreemi hajutamiseks, kui mul selleks vajadus tekiks.




201 - terava tipuga lauvärvi pintsel

Silmapintslitega on nad tõesti pange pannud. See pintsel on samuti suurem, kui võiks. See on viltuse otsaga ja kohe kindlasti ei ole see terava tipuga. Selle pintsliga meeldib mulle lauvärvi peale kanda ja seda hajutada. Silma nurka on see pintsel kahjuks ei mahu.





202 - viltune laineri pintsel

Lühike. Väike. Armas. Saab kasutada laineri joone, kulmude ja lauvärvi jaoks. Rohkem pole mul selle pintsli kohta midagi öelda.




Kokkuvõtteks võib öelda, et mõned nendest pintslitest said mu lemmikuteks ja teised mitte nii väga. Kuid kui otsite odavaid, toimivaid ja ilusaid pintsleid, siis need oleksid hea valik! 

Nägudeni! :)

4 kommentaari:

  1. Aitäh, tõesti asjalik ülevaade! Ma ka nii ihaldan neid, lähen nüüd ebaysse surfama :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tore, kui sain abiks olla. :) Head surfamist :D

      Kustuta